Over Vjanova Uitvaartbegeleiding

Persoonlijke aandacht, voor een persoonlijke uitvaart

 

Het laatste eerbetoon aan jouw naaste. Dat moet vooral persoonlijk zijn. Er was immers niemand zoals hij of zij. Ik vind dat een uitvaart moet uitstralen waar de overledene van hield. Dat maakt het afscheid niet makkelijker, maar wel betekenisvoller.

Ik hou van mijn werk. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is, om goed afscheid te kunnen nemen van een dierbare. Dat gaat verder dan de keuze tussen een begrafenis of crematie. Natuurlijk vraagt het om goed regelwerk, maar ook om echte aandacht voor nabestaanden én oog hebben voor de dingen die niet gezegd worden. Waar hield diegene van, en waar niet? Hield iemand van varen, wandelen in de natuur of skiën? Dan gaan we bijvoorbeeld naar een mooie locatie, of zorgen we voor speciaal vervoer. Misschien proosten we na afloop wel met die ene speciale wijn waar jullie zoveel herinneringen aan hebben. Met elkaar geven we het afscheid vorm.

In de loop der jaren heb ik veel uitvaarten mogen begeleiden. Toch wordt het nooit gewoon. Elke keer besef ik hoe bijzonder het is, dat mensen mij in zo’n moeilijke tijd in hun leven toelaten. Daarom verzorg ik elke uitvaart met evenveel aandacht.

Een verlies is voor iedereen zwaar. Mensen gaan daar heel verschillend mee om. Ook voor nabestaanden met dementie is het belangrijk ze te betrekken bij het verlies van een naaste. Alleen weten familieleden niet goed hoe ze dat het beste kunnen doen. Ik kan daarbij helpen en bied begeleiding van mensen met dementie bij verlies.

Kleine details kunnen een groot verschil maken. Samen maken we van een uitvaart een mooi, persoonlijk afscheid.

Bij mij kun je jezelf zijn. Ik ben jullie steun en toeverlaat in de weg van overlijden tot en met het afscheid. En als je daar behoefte aan hebt, ook daarna. Ik luister, ontzorg, denk mee en zal je adviseren in het maken van keuzes, en sta dag en nacht voor je klaar.

 

 

Ook een persoonlijke uitvaart?

Meld een overlijden

Bel

Over Ilse

HET ZIT IN DE DETAILS

“Ik ben erg van de details en mooie spullen. Ik geloof dan ook wanneer alles tot in de puntjes is verzorgd dit troost kan geven.”

Een afscheid in je stamcafé

Een afscheid in je stamcafé

Bloemen op de lege stoelen tijdens coronatijd.

Bloemen op de lege stoelen tijdens coronatijd.

Ook een persoonlijke uitvaart?

Meld hier het overlijden

Bel

FAMILIE

 

 

Een waardevol bezit.

 

Over Ilse

BEGELEIDING BIJ DEMENTIE

 

Ik ben regelmatig te vinden bij mijn vader. Hij lijdt aan dementie. Al heel mijn leven heb ik te maken met mensen met dementie. Mijn moeder begon al jong te dementeren. Zij had het gen van een erfelijke vorm. Zij kwam uit een groot gezin, en veel van mijn oom en tantes gingen haar voor. Later ging ook mijn vader dementeren.

De zorg voor mijn ouders en het ziekteproces van mijn ooms en tantes maakten mij een ervaringsdeskundige. Ik heb ervoor gekozen alle zorgen, tranen en mooie momenten rondom deze ziekte om te zetten in iets moois.

Ik begeleid met liefde mensen met dementie bij het verlies van een dierbare. Het is ook voor hen heel belangrijk ze bij het verlies te betrekken. Maar vaak weet familie niet goed hoe ze dat kunnen doen. Voor mij is mijn vader hierin een mooi voorbeeld. Hij heeft op zijn eigen manier zijn steentje kunnen bijdragen na het overlijden van mijn moeder.

Heb je een familielid met dementie en weet je niet goed of het kan om hem of haar bij de uitvaart te betrekken, neem dan contact met me op. Emotie blijft het langst aanwezig bij dementie, daarom kijken we vooral naar wat iemand nog wel kan. Ik bekijk graag samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Meer weten?

Vragen?

Stuur me een mailtje

Ook een persoonlijke uitvaart?

Meld hier het overlijden

Bel