Ik ben Carla Visser van der Schuit (1955): getrouwd, twee dochters, drie kleinkinderen en een echte Dordtenaar.

Ik kom uit een grote familie. Als kind ben ik dan ook al vroeg geconfronteerd met het overlijden van familieleden; ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes. Het was heel verdrietig om deze mensen te verliezen, toch heb ik toen al ervaren hoe mooi een passend afscheid kan zijn. Het biedt troost en dat is goed voor de verwerking.

Tot 2018 was ik met veel plezier werkzaam in het onderwijs. Vooral het bieden van extra zorg aan kinderen die dat nodig hebben, gaf me altijd veel voldoening.

In 2018 leerde ik Ilse kennen en we raakten aan de praat. Zij vertelde mij over haar uitvaartonderneming Vjanova Uitvaartbegeleiding en dat wakkerde iets in mij aan. Het zorgen en regelen voor een uitvaart is wat ik nog graag wilde doen. Mensen ontzorgen en bijstaan op het moment dat ze dat zo nodig hebben.

Inmiddels heb ik een kleine onderneming: Carla Visser Assistentie. Ilse en Olga kunnen bij grote en bijzondere uitvaarten een beroep op mij doen. Dan help ik hen waar nodig om er met elkaar voor te zorgen dat de uitvaart zo soepel mogelijk verloopt. Ook voor familie, vrienden en kennissen ben ik inzetbaar onder de vlag van Vjanova.